Upoznajte naš tim u San Diegu, Sjedinjene Države, od utorka 23. do četvrtka 25. travnja u XPONENTIAL-u, štand 4700

Ažuriranje (23.): Imamo dosta zaliha svih naših proizvoda, pronađite nas i ovdje i    Kupi

Priopćenje za javnost: ArduSimple integrira Sapcorda SAPA usluge za lansiranje pristupačne višepojasne mreže RTK GNSS prijemnik uključujući 1 god RTK-Usluga korekcije SSR ispod 1'000 €

simpleSSR s Thingstream Point Perfect

ArduSimpleNovi prijamnik SimpleSSR uklanja potrebu za baznom stanicom za postizanje centimetrske točnosti za krajnje korisnike u Europi i susjednim Sjedinjenim Državama

Berlin, Njemačka – 25. lipnja 2020 - ArduSimple integrirao je Sapcorda's SAPA Premium usluga u svoj novi simpleRTK2B2B+SSR GNSS prijemnik. User-friendly integracija temeljena na SSR tehnologiji omogućuje doslovce plug and play RTK bez potrebe za baznom stanicom. Jednostavno se povežite sa svojim osobnim računalom ili tabletom i uživajte u centimetarskoj točnosti.

ArduSimpleje jednostavanSSR – Osnovni početni komplet (koji uključuje Multiband RTK prijemnik, SSR prijamnik, 1-godišnji neograničeni podatkovni paket i 1-godišnja SAPA Premium licenca) pruža sve komponente potrebne za plug&play iskustvo pozicioniranja na centimetar. Točna pozicija dostupna je putem USB-a, UART-a i I2C-a, ali i putem Bluetooth-a, WiFi-a ili RS232 s odgovarajućim dodatkom.

"ArduSimplevizija je napraviti RTK tehnologija pristupačna i dostupna svima. Uklanjanje gnjavaže oko bazne stanice ključni je korak prema tome.

Odluka da se odabere Sapcorda bila je jasna: najbolja usluga u klasi po pristupačnoj cijeni za masovno tržište, uz podršku visoko kvalificiranog i predanog tima.” rekao je Josep Olivart, viši konzultant u ArduSimple.

Sapcorda pruža usluge proširenja GNSS-a za IoT, automobilsku i industrijsku primjenu diljem Sjedinjenih Država i Europe, uključujući do 20 km od obale, isporučuje se s podacima niske propusnosti putem interneta i satelita, te pruža jedinstveno, trenutno sub-decimetarsko pozicioniranje visokog integriteta na kontinentalnoj razini s dostupnošću usluga na razini poduzeća.

“Sapcorda ima za cilj uspostaviti GNSS precizno pozicioniranje u aplikacijama masovnog tržišta i ArduSimple je idealan partner za integraciju naših usluga u visoko precizan GNSS hardver.” Rekao je Botho Graf zu Eulenburg, direktor tvrtke Sapcorda. “Kombinacija naših naprednih usluga s ArduSimpleNova platforma svima omogućuje jednostavno korištenje i pristupačno visoko precizno rješenje.”

O nama ArduSimple

ArduSimple (www.ardusimple.com) razvija prilagođen korisniku i pristupačan RTK prijemnike i alate za procjenu višepojasne GNSS tehnologije, uključujući kinematiku u stvarnom vremenu (RTK) funkcionalnost sa centimetarskom točnošću, čineći GNSS RTK tehnologija jednostavna, pristupačna i dostupna svima. S nizom početnih kompleta, vodiča, inženjerskih usluga i OEM proizvoda, ArduSimple svojim klijentima omogućuje:

• Testirajte tehnologiju i vjerujte da je moguće postići centimetarsku preciznost po pristupačnoj cijeni.
  • Ubrzajte njihove projekte i razvoj, zahvaljujući plug and play evaluacijskim pločama i početnim setovima.
  • Stvorite proizvode i rješenja, zahvaljujući kvalificiranoj podršci, uslugama po principu ključ u ruke i unaprijed konfiguriranim OEM proizvodima.

ArduSimple kontakt za medije:

info@ardusimple.com

O Sapcordi

Sapcorda Services GmbH pružatelj je usluga proširenja GNSS-a koji se fokusira na nova masovna tržišta GNSS-a visoke preciznosti. Tvrtka je osmislila svoju ponudu tehnologije i usluga za opsluživanje velikih automobilskih, industrijskih i potrošačkih tržišta. Sapcordu su 2017. kao zajedničko ulaganje osnovali Bosch, Geo++, Mitsubishi Electric i u‑blox. Trenutno Sapcorda djeluje u Europi i SAD-u s uredima u Berlinu, Hannoveru i Scottsdaleu, AZ. (www.sapcorda.com)

Sapcorda kontakt za medije:

Cornelia Waldecker

Sapcorda Odnosi s javnošću

pr@sapcorda.com

Ako vam se svidio ovaj sadržaj, možete nas pratiti na Twitter, YouTube, Facebook or LinkedIn da biste bili u tijeku s ovakvim sadržajem.

Imate pitanja ili zahtjeva?
Kontaktirajte nas! Odgovaramo <24 sata!

Ikona
Kontakt ArduSimple
Blizu

Želite saznati više o GPS-u/RTK?

1. Naš inženjerski tim će vas kontaktirati kako bismo riješili sva pitanja
2. Obavještavat ćemo vas o promocijama i novim izdanjima proizvoda
3. Javit ćemo vam se samo kada budemo imali važne vijesti, nećemo spamati vašu e-poštu